Maia Sandu îndeamnă chișinăuienii să iasă la vot: E șansa curățării clasei politice

  • 06 Iulie 2021 14:25
Maia Sandu îndeamnă chișinăuienii să iasă la vot: E șansa curățării clasei politice

Președintele Maia Sandu a venit cu îndemnul către chișinăuieni să iasă pe 11 iulie la vot. Potrivit președintei, anume atunci se oferă șansa de curățare a clasei politice și apropierii ei de oameni, transmite IPN. Șefa statului a remarcat, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook, că locuitorii Chișinăului decid cine va fi în următorul Parlament și Guvern, dar și cât de repede va fi scoasă țara din corupție și sărăcie.

Cine poate face ordine în stat? Cine e în stare să conducă țara ca să o scoată din criză? Cine poate asigura folosirea impozitelor pe care le plătiți ca acestea să nu ajungă în buzunarul câtorva? Cine poate atrage investiții ca să realizăm proiecte mari de infrastructură, să ajutăm economia să creeze locuri de muncă bine plătite la noi acasă? Vom putea lucra acasă cu salarii bune sau va trebui să căutăm în continuare oportunități peste hotare?” – sunt întrebări la care ar trebui alegătorii să găsească răspuns atunci când își dau votul.

Maia Sandu spune că foarte multe depind de Parlament și de majoritatea parlamentară, iar votul la 11 iulie va fi o oportunitate pentru a scăpa țara de hoți.

Mai devreme, Maia Sandu a venit cu un îndemn către diaspora să iasă la vot pe 11 iulie, să-i îndemne și pe alții să o facă și să aleagă un viitor bun pentru țară.

Mesajele șefei stului fac parte dintr-o campanie de promovare a participării la alegeri lansată de Președinție.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:2,57 m/s
Fri
14
Sat
16
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău