Maia Sandu îl va acționa în judecată de Ilan Șor pentru defăimare

  • 07 Iunie 2018 15:19
Maia Sandu îl va acționa în judecată de Ilan Șor pentru defăimare

După ce președintele Partidului „Șor”, Ilan Șor, a declarat că îi oferea bani lui Vlad Filat pentru ca acesta să îi dea în plic Maiei Sandu, lidera PAS a reacționat, anunțând că-l va acționa în judecată pentru defăimare.

Astfel, Maia Sandu a menționat în mesajul postat pe Facebook că acuzațiile lui Ilan Șor sunt false. „Nu am luat niciodată bani nici în plic, nici altfel de la Șor, Filat și nimeni altcineva. Mi-am câștigat întotdeauna banii cinstit. Mai mult, de când am început să fac politică, am cheltuit propriile economii”, a subliniat lidera „PAS”. 

Menționăm că Ilan Șor a declarat, ieri, că ar fi plătit-o pe Maia Sandu, prin intermediul lui Vlad Filat. De asemenea, acesta i-a adresat o serie de insulte liderei PAS.

Amintim că Partidul „Acțiune și Solidaritate”  s-a adresat în instanță pentru a cere anularea rezultatelor alegerilor din localitatea Jora de Mijloc unde scrutinul a fost câștigat de candidatul partidului „Șor”, Marina Tauber, argumentând prin faptul că a fost încălcată legislația electorală. Magistrații au respins, însă, sesizarea Maiei Sandu. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:4,63 m/s
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău