Maia Sandu îl acuză pe Igor Dodon că i-ar fi dat undă verde lui Veaceslav Platon pentru „o nouă hoție bancară de proporții”

  • 06 Noiembrie 2020 11:12
Maia Sandu îl acuză pe Igor Dodon că i-ar fi dat undă verde lui Veaceslav Platon pentru „o nouă hoție bancară de proporții”

Maia Sandu îl acuză pe Igor Dodon că ar pune la cale un nou furt al miliardului. Într-o briefing, candidata PAS la alegerile prezidențiale a declarat că Igor Dodon i-ar fi dat undă verde lui Veaceslav Platon pentru „o nouă hoție bancară de proporții”.

În același context, Maia Sandu a promis că dacă va fi aleasă președinte va duce o luptă crâncenă împotriva hoților și că va declara combaterea corupției drept prioritate de securitate națională.

De asemenea, Maia Sandu susține că Igor Dodon, care este susținut de PSRM, a pornit și o întreagă campanie de minciună și calomnie la adresa sa.

Ea s-a referit la faptul că la unele posturi de radio și de televiziune este difuzat un spot electoral al lui Dodon care are un mesaj calomnios și instigator la ură.

În opinia, reprezentanții PAS difuzarea acestui spot ar fi ilegală. Ei spun că vor cere dreptul la replică și vor acționa în judecată.

Deocamdată, staff-ul electoral al lui Igor Dodon nu a comentat aceste acuzații.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:63 %
Vint:4,63 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău