Maia Sandu îl acuză pe Alexandr Stoianoglo că ar fi un „cal troian”. „Un om prin care alții vor să conducă țara”

  • 27 Octombrie 11:30
Maia Sandu îl acuză pe Alexandr Stoianoglo că ar fi un „cal troian”. „Un om prin care alții vor să conducă țara”

Dezbaterea între Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo a început cu replica Maiei Sandu, care a spus că și-ar fi dorit să aibă în fața ei un candidat cu care să dezbată „serios” problemele și soluțiile pentru Rep. Moldova, însă „pe scenă avem un cal troian” și un om „prin care alții vor să conducă țara”.

De cealaltă parte, Alexandr Stoianoglo a evidențiat care sunt acțiunile pe care le va întreprinde, dar, mai ales, pe cele care nu le va face. 

„Promit că în Moldova nu va exista represiune împotriva oponenților, monopol politic de partid și nici uzurparea justiției prin consilii și comisii excepționale”, a spus Stoianoglo. 

El a înaintat Maiei Sandu propunerea de a semna o declarație comună privind garantarea ireversibilității cursului de integrare europeană al Rep. Moldova, „indiferent de cine va câștiga”.

„Sunt un susținător ferm al cursului european. Îi propun doamnei Maia Sandu să semnăm împreună o declarație privind drumul european al Moldovei, care trebuie să continue”, a declarat Stoianoglo.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:67 %
Vint:4,12 m/s
Mon
14
Tue
12
Wed
10
Thu
13
Fri
14
Arhivă Radio Chișinău