Maia Sandu: Igor Dodon s-a trezit că nu-i place Parlamentul. El nu ordine vrea, ci supunere față de el

  • 04 Iulie 2020 11:15
Maia Sandu: Igor Dodon s-a trezit că nu-i place Parlamentul. El nu ordine vrea, ci supunere față de el

Liderul Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS), Maia Sandu, a venit cu o reacție la declarațiile președintelui Igor Dodon precum că va demara în curând toate procedurile în vederea dizolvării Parlamentului și declanșarea alegerilor anticipate.

„Igor Dodon s-a trezit că nu-i place Parlamentul. A uitat că o mare parte din acest Parlament e rodul concubinajului său cu Plahotniuc. Atunci când noi protestam în stradă împotriva capturării statului de către Plahotniuc și împotriva sistemului mixt, socialiștii lui Dodon ridicau ascultători mâna pentru sistemul care a adus și mai multă corupție în Parlament. Dodon își schimbă fețele de la o zi la alta. Mai ieri Igor Dodon a votat bucuros alături de Candu și deputații pe care tot el acum îi acuză de corupție pentru demisia guvernului nostru și înscăunarea guvernului lui neisprăvit. Acum, după ce au început să se vândă și deputații lui compromiși, cică vrea ordine în Parlament. El nu ordine vrea, ci supunere față de el. Ce vrea Dodon e mai puțin important. Contează ce vor oamenii. Iar oamenii vor ca toți cei care au dat și au luat “kulioace” să plece”, a declarat Maia Sandu, într-un mesaj postat pe Facebook. 

Menționăm că Igor Dodon a ctiticat ultimele evenimente din Parlament legate de asumarea răspunderii de către Guvern. Deputații din opoziție au boicotat ședințele Legislativului unde prmierul Ion Chicu urma să prezinte angajarea Guvernului, motivând că proiectele au un caracter electoral. 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:50 %
Vint:3,09 m/s
Thu
8
Fri
8
Sat
7
Sun
4
Mon
8
Arhivă Radio Chișinău