Maia Sandu: Guvernul a întrecut orice măsură. România trebuie să știe că nici Dodon, nici prim-ministrul lui nu reprezintă opinia oamenilor

  • 22 Mai 2020 20:50
Maia Sandu: Guvernul a întrecut orice măsură. România trebuie să știe că nici Dodon, nici prim-ministrul lui nu reprezintă opinia oamenilor

Și liderul Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS), Maia Sandu, a reacționat la ultimele declarații ale premierului Ion Chicu.

„Guvernul lui Dodon a întrecut orice măsură, atacurile de azi ale lui Chicu demonstrează lipsă de respect atât față de România, cât și față de cetățenii Republicii Moldova. Dar România trebuie să știe că nici Dodon, nici prim-ministrul lui nu reprezintă opinia oamenilor. Dodon a ajuns în fotoliul de președinte cu ajutorul unei grupări criminale conduse de Plahotniuc, iar Chicu e doar o slugă fidelă a lui Dodon. Regretăm comportamentul neadecvat al acestor personaje și cerem scuze pentru tupeul și proasta lor educație. Sunt sigură că în curând vom scăpa de ambii”, a declarat Maia Sandu, într-o postare pe Facebook.

Menționăm că premierul Ion Chicu a atacat dur România, în contextul unor declarații ale europarlamentarului român Siegfried Mureșan despre gestionarea defectuasă a crizei COVID-19 și eșuarea implementării reformelor. 

„Stau si mă uit eu la băiețașii ăștea români oploșiți prin structurile europene, care vin cu "patronajul" peste noi... Ratați, nimic în viață și în țară realizat, numai de "adus mingi" buni... Ce-ai făcut june în țara ta, că geme de cea mai mare corupție din Europa? Ai numai în județul Suceava jumate din numarul de bolnavi COVID19 integistrati in toată țara mea. Si medici, cam tot atîți. Județele moldovenești au 40% din decedați din total pe România. Și de 2 ori mai mulți decedați moldoveni în dreapta Prutului, decât în stânga, desi numarul populației este egal”, a declarat Chicu.

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău