Maia Sandu | Este foarte important să mergem astăzi la vot, să nu lăsăm această sarcină pentru votul repetat

  • 20 Octombrie 2019 11:24
Maia Sandu | Este foarte important să mergem astăzi la vot, să nu lăsăm această sarcină pentru votul repetat

Maia Sandu a îndemnat toți cetățenii R. Moldova să meargă astăzi la vot.

Ea a declarat că a votat pentru că îi pasă pentru cum va arăta R. Moldova de acum încolo. Totodată ea a declarat că vrea să vadă în capitală un primar responsabil și curajos, care să declare război corupției și să fie susținut de un consiliu responsabil:

Avem nevoie de oameni onești în toate funcțiile publice, inclusiv în administrația locală. Guvernul vă poate ajuta, pe cetățenii R. Moldova dacă, dacă dumneavoastră veți alege primari și consilieri oameni onești, care să continue lupta începută la nivel central și să se ocupe doar de problemele  cetățenilor în localitățile în care vor fi aleși. Este foarte important să mergem astăzi la vot, să nu lăsăm această sarcină pentru votul repetat, pentru că astăzi se aleg și consilierii, nu doar primari”, a afirmat Maia Sandu. 

Ea a îndemnat și alegătorii care astăzi votează în circumscripții să meargă  la vot pentru a-și alege reprezentanții în Parlament.

În afară de asta avem alegeri în două circumscripții, în circumscripția 33 și 50  și-i invit pe locuitorii acestor circumscripții să vină la vot să-și aleagă reprezentanții în Parlament. Dragi cetățeni, am obținut o victorie, dar nu trebuie să ne relaxăm. Ca să consolidăm puterea binelui, ca să consolidăm lupta împotriva corupției și pentru o justiție corectă este important să mergeți la vot și să alegeți oameni onești”, a mai spus Maia Sandu. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:6,17 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău