Maia Sandu, despre afirmațiile socialiștilor că PAS ar vrea să vândă pământurile agricultorilor cetățenilor străini | Este o minciună cât prostia lor de mare. Îi voi da în judecată

  • 17 August 2020 21:33
Maia Sandu, despre afirmațiile socialiștilor că PAS ar vrea să vândă pământurile agricultorilor cetățenilor străini | Este o minciună cât prostia lor de mare. Îi voi da în judecată

Lidera PAS Maia Sandu dezminte acuzațiile partidului socialist, cum că PAS ar vrea să vândă pământul agricultorilor cetățenilor străini. Despre aceasta a scris deputata pe pagina sa de Facebook. Totodată, ea ținut să precizeze că vă da în judecată toate publicațiile socialiste care promovează această minciună, inclusiv pe deputatul Furculiță.

O nouă minciună marca Dodon și PSRM, mai gogonată decât cea cu 30 de mii de sirieni de acum 4 ani, este vehiculată azi de deputații socialiști care își bat joc de oameni desconsiderându-i și umilindu-i cu minciuni și insulte. Pentru că le-am dat în obraz că nu le pasă de agricultori și de pământurile noastre, ei amăgesc oamenii că noi vrem să vindem pământul cetățenilor străini. Este o minciună cât prostia lor de mare.

Au uitat că Dodon, la indicația lui Plahotniuc, a promulgat legea pentru vinderea cetățeniei Republicii Moldova unor străini anonimi anume pentru ca aceștia să poată cumpăra pământurile? Au uitat că acest program a fost anulat la insistența noastră? Nu știu că Dodon, cu mâna fratelui său, cumpără terenuri din Moldova pe banii milionarului rus Igor Chaika și își face iazuri pe ele?

Știu foarte bine aceste lucruri, dar minciuna e arma lor principală și de fiecare dată când le arătăm cât sunt de incompetenți și corupți mai inventează câte o minciună și o răspândesc prin televiziunile lor plătite din bani furați.

Îl voi da în judecată și pe deputatul Furculiță, și toate publicațiile socialiste care promovează această minciună, a scris fostul premieri, pe pagina sa de Facebook.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău