Maia Sandu convoacă ședință de urgență la MAI pentru a clarifica circumstanțele producerii accidentului de pe strada Alba Iulia

  • 30 Septembrie 2019 18:45
Maia Sandu convoacă ședință de urgență la MAI pentru a clarifica circumstanțele producerii accidentului de pe strada Alba Iulia

Maia Sandu convoacă astăzi ședință de urgență la MAI pentru a clarifica circumstanțele producerii accidentului de pe strada Alba Iulia, la intersecție cu Onisifor Ghibu, în sectorul Buiucani din capitală, se arată într-un mesaj al premierului plasat pe facebook.

„Am dispus convocarea unei ședințe de urgență, astăzi, la Ministerul Afacerilor Interne pentru a clarifica circumstanțele producerii accidentului, pentru a informa publicul despre toate aspectele și pentru a mobiliza suportul maxim de care au nevoie răniții și familiile celor afectați de această tragedie.”

„Este o tragedie care a lovit zeci de familii și a cutremurat întreaga țară. Sunt profund îndurerată și îmi exprim condoleanțele pentru familiile și prietenii victimelor acestui accident. Suntem cu gândul la persoanele grav rănite, care luptă în aceste clipe pentru propria viață, alături de medicii de la urgență”. 

Totodată, premierul menționează că „R.Moldova e o țară în care riscul de accident e mult prea mare. Șoferi care încalcă regulile grav și pun viața altora în pericol evită pedeapsa și retragerea dreptului de a conduce, folosindu-se de corupția din sistemul de justiție”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău