Maia Sandu a votat și a venit cu un îndemn către cetățeni: „Luați două buletine de vot, votați la referendum și alegeți președintele R. Moldova pentru următorii 4 ani”

  • 20 Octombrie 11:54
Maia Sandu a votat și a venit cu un îndemn către cetățeni: „Luați două buletine de vot, votați la referendum și alegeți președintele R. Moldova pentru următorii 4 ani”

Președinta Maia Sandu, care candidează pentru al doilea mandat, s-a prezentat astăzi la vot, îndemnând cetățenii să voteze la referendum și să aleagă viitorul președinte pentru patru ani.

 Votul de la referendum va determina soarta pentru multe decenii înainte, susține actuala președintă.

Maia Sandu spune că a votat pentru ca Republica Moldova „să poată să se dezvolte în pace și libertate”.

„Eu am votat pentru că moldovenii trebuie să-și determine soarta, nu alții, nu banii murdari, nu minciunile, ci voința poporului. Eu am votat pentru ca Moldova să poată se dezvolte în pace și liberate, ca să-și construiască viitorul pe care și-l dorește și-l merită”, a spus președinta.

Ea a venit și cu un îndemn către cetățeni.

Dragi cetățeni, ieșiți la vot în această duminică, luând două decizii importante pentru țara noastră. Luați două buletine de vot, votați la referendum și alegeți președintele Republicii Moldova pentru următorii patru ani. Votul nostru de la referendum ne va determina soarta pentru multe decenii înainte. Dragi cetățeni din diaspora, știu că va faceți griji pentru oamenii dragi rămași acasă, ieșiți la vot pentru ca cei dragi de acasă să poată trăi în pace în continuare”, a precizat Maia Sandu. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
8,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:81 %
Vint:3,09 m/s
Mon
9
Tue
12
Wed
12
Thu
12
Fri
10
Arhivă Radio Chișinău