Maia Sandu a vizitat orașele Călărași și Ungheni: „Localitate cu localitate, om cu om, vom dezvolta împreună toată Republica Moldova!”

  • 11 Noiembrie 2023 11:40
Maia Sandu a vizitat orașele Călărași și Ungheni: „Localitate cu localitate, om cu om, vom dezvolta împreună toată Republica  Moldova!”

Ieri, 10 noiembrie, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a vizitat orașele Călărași și Ungheni. „Am fost onorată de căldura cu care am fost primită. Oameni de treabă, care muncesc să-și dezvolte localitățile, dornici să le vadă pline de tineri și familii, să îmbătrânească alături de nepoți”, a spus șefa statului.

Președinta a menționat că, împreună cu locuitorii orașelor, s-au bucurat de decizia Comisiei Europene care, ieri, a recomandat deschiderea negocierilor de aderare a țării noastre la UE: „și călărășenii, și unghenenii sunt mari susținători ai integrării europene. Avem încă mult de lucru, dar fiecare pas pe drumul european ne face mai determinați, mai puternici și mai încrezători”.

Șefa statului a mai declarat că prin muncă, unitate și cu ajutorul partenerilor europeni vom continua să modernizăm localitățile noastre, să construim drumuri bune, să aducem apă la robinet în fiecare casă.

„Localitate cu localitate, om cu om, vom dezvolta împreună toată Moldova!”, a punctat Președinta.  

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,74
Cer senin
Umiditate:92 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
18
Sat
15
Sun
16
Mon
17
Arhivă Radio Chișinău