Maia Sandu, a venit cu un mesaj de felicitare pentru sportivii moldoveni care au obținut victorie la Campionatul European de lupte, ediția 2023

  • 22 Aprilie 2023 12:00
Maia Sandu, a venit cu un mesaj de felicitare pentru sportivii moldoveni care au obținut victorie la Campionatul European de lupte, ediția 2023

Președinta Rep. Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj de felicitare pentru sportivii moldoveni care au obținut victorie la Campionatul European de lupte, ediția 2023, desfășurat la Zagreb în perioada 19-21 aprilie.

„Oamenii sunt cea mai mare bogăție a țării noastre. Noi ne mândrim cu cei ce ne sunt modele și clădesc din performanțele lor imaginea țării în lume. Astăzi eroii zilei sunt sportivii Anastasia Nichita, Irina Rîngaci și Vasile Diaconu. Ei au urcat pe piedestalul învingătorilor la Campionatul European de lupte, ediția 2023, desfășurat la Zagreb în perioada 19-21 aprilie. Datorită lor drapelul Republicii Moldova a fost arborat de trei ori la această competiție” se arată în comunicatul de presă al președinției.

Anastasia Nichita a obținut medalia de aur și a devenit pentru a treia oară campioană europeană. Irina Rîngaci a obținut medalia de argint, iar Vasile Diaconu – medalia de bronz.

„Felicitări, Anastasia, Irina, Vasile! Felicitări antrenorilor și părinților voștri! Vă mulțumesc pentru muncă și devotament. Succese și noi victorii!” le-a transmis Maia Sandu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
16,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
25
Mon
22
Tue
19
Wed
22
Thu
24
Arhivă Radio Chișinău