Maia Sandu a prezentat un raport alternativ al activității Guvernului Chicu și consideră că acesta trebuie demis

  • 25 Februarie 2020 10:12
Maia Sandu a prezentat un raport alternativ al activității Guvernului Chicu și consideră că acesta trebuie demis

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate Maia Sandu consideră că actualul Guvern trebuie demis din cauză că nu face față provocărilor și problemelor pe care trebuie să le rezolve.

PAS susține că actualul Guvern a admis scumpiri nejustificate, precum majorarea prețului la călătoriile interurbane, nu a promovat suficiente reforme, în special în domeniul justiției, s-a izolat internațional, în special față de occident și a preluat schemele de corupție de la fosta guvernare PDM.

Amintim că Guvernul Chicu a împlinit la sfârșitul săptămânii trecute 10 0de zile de la învestire. Membrii Guvernului s-au prezentat vineri neanunțat în Parlament pentru a susține un raport de activitate, dar prezentarea acestuia a fost blocată de opoziție, inclusiv din cauză că audierile ar fi trebuit organizate săptămâna aceasta.

Premierul Ion Chicu și-a prezentat în fața jurnaliștilor raportul pe care urma să-l prezinte astăzi în plenul Parlamentului. El a vorbit despre realizările Guvernului în primele 100 de zile. Șeful Cabinetului de Miniștri s-a referit la acțiunile care ar permite asigurarea independenței și reforma justiției, menționând, printre altele, că situația economică și bugetară ar fi chiar mai bună decât cea prognozată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău