Maia Sandu: „În perioada dificilă actuală, este important ca economia să supraviețuiască și să se dezvolte”

  • 05 August 11:16
Maia Sandu: „În perioada dificilă actuală, este important ca economia să supraviețuiască și să se dezvolte”

Președintele Maia Sandu consideră că, în actuala perioadă dificilă, când Moldova se confruntă cu o criză energetică și alte provocări legate de războiul din Ucraina, "Este important ca economia să supraviețuiască și să se dezvolte", a spus Maia Sandu joi, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții Camerei de comerț și industrie (CCI), după cum a comunicat serviciul de presă al președintelui pentru Infotag.

"Dezvoltarea economică este o prioritate importantă a guvernării, ea fiind cheia pentru bunăstarea cetățenilor, dar și pentru consolidarea proceselor democratice. Țara noastră poate fi prosperă doar cu o economie vibrantă", a spus președintele.

În cadrul întâlnirii au fost discutate problemele cu care se confruntă agenții economici în activitățile lor, precum și măsurile de sprijinire a antreprenorilor. Printre acțiunile care vizează susținerea economiei, președintele a numit reforma fiscală și a justiției, modificări în legislația muncii și reforma educației, pentru a pregăti mai bine forța de muncă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:3,09 m/s
Sun
26
Mon
27
Tue
28
Wed
28
Thu
27
Arhivă Radio Chișinău