Maia Sandu: „În perioada dificilă actuală, este important ca economia să supraviețuiască și să se dezvolte”

  • 05 August 2022 11:16
Maia Sandu: „În perioada dificilă actuală, este important ca economia să supraviețuiască și să se dezvolte”

Președintele Maia Sandu consideră că, în actuala perioadă dificilă, când Moldova se confruntă cu o criză energetică și alte provocări legate de războiul din Ucraina, "Este important ca economia să supraviețuiască și să se dezvolte", a spus Maia Sandu joi, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții Camerei de comerț și industrie (CCI), după cum a comunicat serviciul de presă al președintelui pentru Infotag.

"Dezvoltarea economică este o prioritate importantă a guvernării, ea fiind cheia pentru bunăstarea cetățenilor, dar și pentru consolidarea proceselor democratice. Țara noastră poate fi prosperă doar cu o economie vibrantă", a spus președintele.

În cadrul întâlnirii au fost discutate problemele cu care se confruntă agenții economici în activitățile lor, precum și măsurile de sprijinire a antreprenorilor. Printre acțiunile care vizează susținerea economiei, președintele a numit reforma fiscală și a justiției, modificări în legislația muncii și reforma educației, pentru a pregăti mai bine forța de muncă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
22,24
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău