Mai mulți răniți în urma unor tiruri cu rachete asupra orașelor Kiev și Harkov

  • 23 Ianuarie 10:20
Mai mulți răniți în urma unor tiruri cu rachete asupra orașelor Kiev și Harkov

Mai multe persoane au fost rănite în urma unor tiruri cu rachete lansate marți dimineața asupra capitalei ucrainene Kiev și a orașului Harkov (est), unde o clădire rezidențială a fost parțial distrusă, au anunțat autoritățile din cele două localități, relatează AFP, citat de Agerpres.

Conform datelor preliminare, mai mulți copii și o femeie au fost răniți la Harkov, a anunțat Serghei Bolvinov, șeful departamentului de investigații al orașului, pe rețeaua Telegram.

"În urma bombardamentului din această dimineață, o parte dintr-un bloc de apartamente a fost complet distrusă. Echipele de salvare încearcă acum să caute printre dărâmături după persoane care ar putea fi prinse dedesubt", a declarat primarul din Harkov, Igor Terehov.

La Kiev, "o victimă a fost spitalizată de serviciile de urgență în cartierul Solomianskii", a anunțat primarul Vitali Kliciko.

Vehicule și clădiri au fost cuprinse de flăcări în urma loviturilor, a spus el pe Telegram.

Administrația militară de la Kiev a raportat un alt rănit în cartierul Sviatoșinski.

Mai multe regiuni ucrainene s-au aflat sub alertă marți dimineață, iar rezidenții au fost nevoiți să se adăpostească după ce forțele armate au raportat tiruri de rachete.

Atacurile asupra teritoriului ucrainean s-au intensificat de la începutul anului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
24,24
Cer senin
Umiditate:27 %
Vint:5,66 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
18
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău