Mai mulți judecători au fost numiți în funcție până la atingerea plafonului de vârstă. Decretul semnat de președintele țării

  • 02 Noiembrie 2023 08:42
Mai mulți judecători au fost numiți în funcție până la atingerea plafonului de vârstă. Decretul semnat de președintele țării

Cinci judecători au fost numiți în funcție de către președintele țării, Maia Sandu, până la atingerea plafonului de vârstă. Un decret în acest sens a fost semnat de șeful statului și publicat în ediția de astăzi a Monitorului Oficial, informează MOLDPRES.

Potrivit decretului, până la atingerea plafonului de vârstă au fost numiți în funcție următorii judecători: Bagrin Lucia, Beșelea Eugeniu, Crigan Dragoș, Gorlenco Inga, Martînenco Veaceslav și Vasilache Serafim, scrie sursa citată.

Magistrații numiți până la atingerea plafonului de vârstă activează în prezent în cadrul Judecătoriei municipiului Chișinău și Judecătoriei Cahul.

Hotărârile privind numirea celor cinci judecători în funcție, până la atingerea plafonului de vârstă, au fost înaintate președintelui țării de către Consiliul Superior al Magistraturii la începutul lunii septembrie curent.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:6,69 m/s
Sat
11
Sun
10
Mon
7
Tue
5
Wed
5
Arhivă Radio Chișinău