Mai multe zboruri programate pe Aeroportul Chișinău au fost anulate din cauza vremii nefavorabile

  • 26 Noiembrie 2023 13:20
Mai multe zboruri programate pe Aeroportul Chișinău au fost anulate din cauza vremii nefavorabile

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, la Aeroportul Internațional Chișinău au fost anulate patru curse spre și dinspre Turcia, arată un comunicat al Poliției de Frontieră.

Oamenii legi recomandă pasagerilor să verifice din timp orarul zborurilor pentru a exclude orice neînțelegere!.

De asemenea, la frontiera de est, vest și sud  circulația autovehiculelor se desfășoară în condiții de iarnă, iar drumurile spre frontieră sunt accesibile.

În context, Poliția de Frontieră ține permanent legătura cu instituțiile de resort din R. Moldova, dar și cu autoritățile partenere din țările vecine în vederea informării participanților la trafic cu privire la condițiile de drum și eventuale restricții de circulație.
 
Frontiera cu România: în prezent este restricționată circulația prin PTF Cahul, deoarece autoritățile din România au anunțat că sistează trecerea temporară prin PTF Oancea, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. De asemenea, în PTF Leușeni-Albița au fost impuse restricții de circulație pentru camioane la intrarea în România
 
Frontiera cu Ucraina: se circulă cu dificultate prin PTF Palanca, care periodic își întrerupe activitatea, deaoarece din cauza vântului puternic au fost deteriorate cablurile de conexiune la rețeaua de internet. Specialiștii lucrează pentru înlăturarea deficiențelor, transportul este redirecționat spre PTF Tudora.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:90 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
19
Wed
15
Thu
8
Fri
9
Arhivă Radio Chișinău