Mai multe târguri cu produse autohtone, organizate la Chișinău, în acest weekend

  • 22 Iulie 2023 12:20
Mai multe târguri cu produse autohtone, organizate la Chișinău, în acest weekend

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 22-23 iulie 2023, în sectoarele orașului vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Scopul acestor acțiuni este de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor acces la produse agricole proaspete și de sezon.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 22 iulie 2023 - târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone.

Iar în Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, 11/4 - târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”.

În același sector, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 103 (adiacent cinematograf „Patria-Loteanu”) - târg de week-end al meșterilor populari și producătorilor autohtoni.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2  - târgul cu fructe, legume și produse apicole.

Pe str. Miron Costin, 13/1 - Târgul cu Tradiție al producătorilor autohtoni.

În același sector, pe str. Andrei Doga, 35, str. Iazului, 1, str. Ceucari, 8, str. Albișoara, 80/5 - târg cu fructe și legume.

În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir – târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor” – târg artizanal și de articole hand-made.

În Parcul „Valea Trandafirilor” - târg cu produse autohtone.

În același sector, pe adresele: pe șos. Muncești, 598, bd. Traian, 22, str. Hristo Botev, 29, str. Trandafirilor, 15/2, șos. Muncești, 170  -  târguri cu produse agricole.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, colt cu str. P. Zadnipru – târgul producătorilor autohtoni „Delicii din natură”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
10,52
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:3,6 m/s
Tue
6
Wed
7
Thu
7
Fri
7
Sat
7
Arhivă Radio Chișinău