Mai multe rute de transport public din Chișinău, modificate în legătură cu activitățile dedicate Zilei Internaționale a Copiilor

  • 01 Iunie 2022 09:41
Mai multe rute de transport public din Chișinău, modificate în legătură cu activitățile dedicate Zilei Internaționale a Copiilor

Circulația transportului public de pasageri în Chișinău a fost modificată astăzi în legătura cu desfășurarea manifestărilor cultural-artistice pe str. Pietonală Eugen Doga și str. Columna dedicate Zilei Internaționale a Copiilor.

Ruta de troleibuz nr. 24 va circula spre cartierul Telecentru: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni pe str. A. Mateevici, str. V. Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de troleibuz nr. 28 va circula spre sectorul Botanica: de pe str. str. Mitropolit G. Bănulescu -Bodoni pe str. 31 August 1989, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. C. Negruzzi, bd. Iu.Gagarin și în continuare pe traseul stabilit.

Rutele de microbuze nr. 138, nr. 162, nr. 192 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. 31 August 1989, str. A. Pușkin, str. Columna și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:2,06 m/s
Mon
14
Tue
17
Wed
17
Thu
16
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău