Mai multe iarmaroace de Paști vor fi organizate în Capitală

  • 13 Aprilie 2017 10:40
Mai multe iarmaroace de Paști vor fi organizate în Capitală

În sectoarele capitalei au fost amenajate platouri unde sunt comercializate produse de patiserie și alte produse specifice sărbătorilor pascale. Târgul de Paști și Păștile Blajinilor, ediția – 2017 va fi deschis până pe 24 aprilie, transmite IPN.

În sectorul Centru iarmarocul se organizează pe trei adrese: în Scuarul magazinului UNIC și pe bulevardul Ștefan cel Mare, 73 și 126. Ultimele două adrese sunt la intersecție cu strada Armenească, pe sensuri opuse. Potrivit specialiștilor din cadrul Preturii de sector, iarmarocul nu a putut fi concentrat într-un singur loc din cauza reparațiilor de pe bulevardul Ștefan cel Mare.

Vicepretorul sectorul Botanica, Oleg Rățoi, a declarat că au fost amenajate târguri pe două adrese:  Dacia, 16/1, în preajma magazinului „O mie de mărunțișuri”, și pe strada Independenței, colț cu Cuza Vodă. În mare parte, agenții economici le propun vizitatorilor produse pascale de panificație. De asemenea, vor fi expuse și obiecte cu tematică pascală handmade.

Roman Andrieș, vicepretorul sectorului Râșcani, a declarat că locuitorii, dar și oaspeții capitalei pot găsi produse de panificație și patiserie de Paști pe strada Bogdan Voievod, 1 și pe bulevardul Moscovei, 5, în preajma magazinului MoldMart. De asemenea, este amenajat târgul tradițional de lângă intrarea în Cimitirul „Sfântul Lazăr” de pe strada Doina. Acolo sunt comercializate flori artificiale, coronițe, obiecte din plastic etc.

În sectorul Buiucani târgul este amenajat pe strada Creangă, 72-74, vizavi de Piața Flacăra. Aici vizitatorii pot găsi produse de panificație, dar și produse specifice Paștilor Blajinilor – veselă din sticlă, masă plastică, etc.

În sectorul Ciocana platourile sunt amenajate pe strada Alecu Russo, 65/1, colț cu Mircea cel Bătrân, vizavi de magazinul Green Hills și Alecu Russo, 61, vizavi de piața de flori. Primul platou va fi alimentar și al doilea nealimentar, cu produse pascale – prosoape, veselă, jucării etc.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău