Mai multe decizii ale noii guvernări, criticate de Patronate

  • 08 August 2019 12:46
Mai multe decizii ale noii guvernări, criticate de Patronate

Confederația Națională a Patronatelor cere Guvernului să consulte cu agenții economici inițiativele care afectează mediul de afaceri.

Reprezentanții Confederației au criticat în cadrul unei conferințe de presă mai multe reforme ale noii guvernări, precum reducerea investițiilor pentru reparația drumurilor, anularea tichetelor de masă sau majorarea taxelor în domeniul Horeca.

„Suntem deschiși pentru colaborare și parteneriat real, și așteptăm ca adresările noastre să aibă urmări”, a declarat prim-vicepreședintele CNP, Vladimir Florea.

Amintim că premierul Maia Sandu a avut acum două zile o întrevedere cu reprezentanții Confederației Naționale a Patronatului. Ea a exprimat intenția autorităților de a avea reguli clare, transparente, care să ofere siguranță angajatorilor în raport cu investițiile pe care aceștia le fac. Maia Sandu a mai anunțat că  Guvernul este în proces de elaborare a unui set de măsuri în sprijinirea domeniului afacerilor și a invitat reprezentanții businessului să participe la consultările proiectului Planului de Acțiuni, inclusiv pe marginea politicii fiscale, care vor avea loc în timpul apropiat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău