Mai multe atacuri palestiniene asupra cetățenilor israelieni

  • 17 Septembrie 2016 21:31
Mai multe atacuri palestiniene asupra cetățenilor israelieni

După o scurtă perioadă de calm relativ, în interval de 24 de ore, au avut loc mai multe atacuri palestiniene, din care două similare, la Ierusalim și Hebron.

 

Un israelian a fost rănit ușor în această dimineață prin înjunghiere. Teroristul palestinian a fost neutralizat în timpul atacului. Soldatul atacat l-a împușcat mortal.

 

Forțele de securitate au împușcat la 16 deptembrie un terorist palestinian, după ce a atacat cu un cuțit un polițist de frontieră, la poarta Damascului din Ierusalim. Alt atac terorist a fost comis cu o mașină care a intrat într-o stație de autobuz, fiind rănite trei persoane în apropiere de așezarea Kiryat Arba din Cisiordania.

 

Conducerea palestiniană de la Ramallah a condamnat ceea ce a numit "uciderea de nevinovați", referindu-se la atacurile teroriste de la Ierusalim și Hebron. Purtătorul de cuvânt al organizației Hamas îi consideră martiri pe atacatori și îndeamnă la o nouă Intifada.

 

Valul de atacuri care a început în octombrie anul trecut s-a soldat cu moartea a 226 de palestinieni, 33 israelieni, 2 cetățeni americani, un eritreean și un sudanez.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău