MAI, mesaj de condoleanțe pentru Ucraina, după tragicul accident de elicopter

  • 18 Ianuarie 2023 12:02
MAI, mesaj de condoleanțe pentru Ucraina, după tragicul accident de elicopter

Informația dispariției conducerii MAI a Ucrainei în tragicul accident de elicopter, produs în această dimineață, a marcat profund angajații sistemului afacerilor interne din Republica Moldova, anunță instituția pe pagin sa de Facebook.

Pe această cale, Ministerul Afacerilor Interne transmite condoleanțe Ucrainei, pentru pierderea celei mai profesioniste echipe, aflată la conducerea ministerului de interne al Ucrainei.
 
Condoleanțe familiilor celor decedați - Ministrul Afacerilor Interne al Ucrainei, Denis Monastyrsky, adjunctul, Evgheni Yenin, secretarul de stat, Iuri Lubkovici, echipajul aparatului de zbor, precum și familiilor copiilor și educatorilor, care au decedat în tragicul accident produs de prăbușirea elicopterului.
 
MAI încurajează sistemul afacerilor interne ucrainean să continue lupta de rezistență și de apărare a patriei, în onoarea celor dispăruți, care au făcut ca țara lor să reziste în fața războiului, chiar prin sacrificiul suprem.
 
Dumnezeu sa-i ierte pe toți cei care au decedat în tragicul accident din această dimineață”, se arată în mesaj.
 
Amintim că astăzi, 18 ianuarie, un elicopter s-a prăbușit lângă o grădiniță și o clădire rezidențială din orașul ucrainean Brovary din regiunea Kiev.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău