MAEIE, precizări cu privire la accidentul rutier produs în Portugalia, în care au fost implicați cetățeni ai R. Moldova

  • 19 Decembrie 2023 14:28
MAEIE, precizări cu privire la accidentul rutier produs în Portugalia, în care au fost implicați cetățeni ai R. Moldova

MAEIE confirmă producerea în dimineața zilei de ieri a unui accident rutier pe traseul național 387, regiunea Beja din Portugalia, se arată în comunicatul ministerului.

Ambasada Republicii Moldova la Lisabona s-a autosesizat și a solicitat informații de la sectorul de poliție din Beja referitor la circumstanțele producerii accidentului. Autoritățile locale, au informat misiunea noastră diplomatică că 7 cetățeni ai Republicii Moldova au fost răniți și se află acum în afara pericolului iar un cetățean moldovean a decedat.

MAEIE precizează că ambasada țării noastre la Lisabona va oferi asistența consulară necesară pentru repatrierea corpului neînsuflețit la noi în țară.

Potrivit presei din Prtugalia, cele două persoane au decedat în urma unei coliziuni între o autoutilitară decapotabilă, pe Drumul Național 387, în localitatea Cuba din districtul Beja. Victimele, care călătoreau în furgoneta cu nouă locuri, sunt doi bărbați străini, unul în vârstă de 31 de ani, de naționalitate română, iar celălalt de 44 de ani din R. Moldova, a precizat Guardia, preluată de ziarulnational.md.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău