Madonna va plăti 720 de euro pe lună Primăriei din Lisabona pentru cele 15 mașini ale sale

  • 02 Iulie 2018 18:49
Madonna va plăti 720 de euro pe lună Primăriei din Lisabona pentru cele 15 mașini ale sale

Primăria din Lisabona va percepe o taxă de 720 de euro de la cântăreața americană Madonna, care are rezidența în acest oraș portughez, pentru fiecare lună în care artista utilizează spațiul pus la dispoziție de autoritățile locale pentru cele 15 mașini ale sale și pentru care, deocamdată, vedeta pop nu a achitat taxele aferente, relatează luni EFE.

Primăria a ținut astfel să clarifice în fața reprezentanților presei locale că artista americană are un contract de cesiune a spațiului pentru parcarea acestor autoturisme și pentru care vedeta americană urmează să plătească lunar 720 de euro (841 de dolari). 

Companiile mass-media locale au criticat primăria din Lisabona, considerând că neimpunerea acestei taxe ar reprezenta un tratament preferențial față de vedeta americană.

Surse din municipalitatea lusitană au anunțat că vor pune la dispoziția mass-media acest contract, în urma criticilor partidelor de opoziție care au cerut mai multe detalii asupra acordului încheiat cu Madonna și care a suscitat o amplă polemică în țară.

Revista Expresso a publicat duminică un articol care dezvăluie că Primăria din Lisabona i-a cedat vedetei americane un amplu spațiu de parcare în spatele palatului Pombal, o clădire din secolul al XIX-lea, proprietate a municipalității și situat în apropiere de reședința cumpărată de Madonna.

Lipsa detaliilor privind împrejurările în care a fost încheiat acordul între Primărie și Madonna și neachitarea taxei pentru aceste mașini au suscitat o amplă polemică în rândul opoziției, care afirmă că este vorba despre un tratament preferențial față de diva americană.

Madonna, care s-a mutat în capitala portugheză la sfârșitul verii trecute, are ca reședință conacul Ramalhete, o clădire istorică din secolul al XVIII-lea, amenajată pe malul fluviului Tajo, care a găzduit până de curând un hotel cu 12 camere.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău