Madonna va cânta la Eurovision 2019

  • 02 Mai 2019 11:55
Madonna va cânta la Eurovision 2019

Cântăreața americană Madonna, în vârstă de 60 de ani, va cânta la Eurovision Song Contest, în mai, la Tel Aviv.

Potrivit presei internaționale, onorariul vedetei americane va costa aproximativ 1 milion de dolari, suma urmând a fi oferită de miliardarul și filantropul israelian-canadian, Sylvan Adams, care a finanțat mai multe proiecte majore. De asemenea, el a donat recent 5 milioane de dolari organizației nonprofit „SpaceIL“, care se află în spatele inițiativei cu primele nave spațiale israeliene. 

Eurovision este o competiție muzicală internațională, organizată de European Broadcasting Union, cea mai mare asociație a televiziunilor publice din Europa. Prima ediție a avut loc în 1956, în Elveția. Printre artiștii care au urcat, de-a lungul timpului, pe scena Eurovision se numără ABBA, Julio Iglesias, Toto Cutugno și Celine Dion. 

Sub sloganul „Dare to dream“, Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele programate pe 14 și 16 mai, iar finala, pe 18 mai. La ediția cu numărul 64 a competiției muzicale, alături de România, vor mai participa 40 de țări, după ce Ucraina a renunțat. 

Reprezentanta țării noastre, Ester Peony, cu piesa „On a Sunday”, va intra în concurs în a doua semifinală.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,66 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău