Madonna a încheiat grandios World Pride din New York în fața a mii de persoane

  • 01 Iulie 2019 19:10
Madonna a încheiat grandios World Pride din New York în fața a mii de persoane

Vedeta pop Madonna a încheiat grandios manifestarea World Pride din New York cu un recital susținut în cadrul concertului ''Pride Island'', în care a delectat publicul cu mai multe cântece noi, în avanpremiera viitorului său turneu în care va prezenta noul său album, ''Madame X'', relatează EFE, preluat de AGERPRES.

Madonna a interpretat mai multe cântece pentru a sărbători festivalul, la acest concert privat la care biletele s-au vândut în martie, când au început deja să circule zvonurile că "regina muzicii pop" va face parte dintre artiștii participanți.

Totuși, Madonna și-a confirmat participarea de abia în iunie când a anunțat în programul ''Today'' al NBC și pe rețelele de socializare că va se va numără printre artiștii de la Pride Island.

Încă de la prânz, cu multe ore înainte de concert, s-au format cozi lungi de spectatori nerăbdători să o vadă pe așa numita ''Material Girl'', care împlinește în august 61 de ani.

Ceremonia oficială de închidere, care a avut-o ca amfitrioană pe artista de stand-up Margaret Cho, a avut ca invitați un grup de "portavoce și talente ale muzicii globale care reprezintă diversitatea culturală, tenacitatea și grația comunității LGTBI".

Printre vedetele serii s-a aflat și laureata cu premiul Grammy Melissa Etheridge, acompaniată pe scenă de Jake Shears și MNEK, precum și actori ai musicalului de pe Broadway ''The Prom'' în care este vorba despre o elevă lesbiană care nu este lăsată să vină la balul de absolvire împreună cu iubita ei. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău