Luptătoarea Anastasia Nichita a ratat calificarea în semifinale la Jocurile Olimpice de la Tokyo

  • 04 August 2021 08:18
Luptătoarea Anastasia Nichita a ratat calificarea în semifinale la Jocurile Olimpice de la Tokyo Foto: olympic.md

Anastasia Nichita a ratat calificarea în semifinale la Olimpiada de la Tokyo. În concursul categoriei de greutate de 57 kg, luptătoarea din Rep. Moldova a învins-o în optimi pe nigeriana Odunayo Adekuoroye, iar în sferturi ea a cedat în fața Evelinei Nikolova din Bulgaria. Dacă bulgăroaica se va califica în finală, Anastasia Nichita ar putea intra în recalificări pentru a lupta să obțină medalia de bronz.

Canotoarele Daniela Cociu și Maria Olărașu au evoluat astăzi în serii și sferturi la canoe sprint individual pe distanța de 200 metru însă nu au reușit să meargă mai departe. Cele două urmează să evolueze și în proba de dublu la 500 metri.

Tot astăzi la Tokyo, atletul Andrian Mardare, aflat și el la prima sa Olimpiadă, s-a calificat în finala probei de aruncare a suliței cu rezultatul de 82,70 metri. Finala cu prezența sportivului nostru va avea loc sâmbătă, 7 august.

De asemenea, astăzi la Jocurile Olimpice de la Tokyo este programată finala probei de aruncare a ciocanului la care participă moldoveanul Serghei Marghiev.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,07
Nori împrăștiați
Umiditate:90 %
Vint:2,57 m/s
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău