Lupta globală cu corupția și sprijinul pentru integrarea europeană a R. Moldova, discutate de președinta Maia Sandu și ambasadoarea Linda Thomas-Greenfield

  • 03 Aprilie 2022 20:13
Lupta globală cu corupția și sprijinul pentru integrarea europeană a R. Moldova, discutate de președinta Maia Sandu și ambasadoarea Linda Thomas-Greenfield Foto: U.S. Embassy Moldova

Ambasadoarea Linda Thomas-Greenfield s-a întâlnit astăzi la Chișinău cu președinta Maia Sandu, anunță Ambasada SUA în R.Moldova.

Potrivit unui comunicat, ambasadoarea Thomas-Greenfield și președinta Maia Sandu au discutat despre răspunsul R. Moldova la criza umanitară cauzată de războiul din Ucraina.

„Ambasadoarea a subliniat angajamentul Statelor Unite pentru asistarea R.Moldova, atât cu răspunsul imediat la criza refugiaților cât și la eforturile pe termen lung de consolidare a instituțiilor democratice și prosperității prin agenda sa de reforme. Ambasadoarea Thomas-Greenfield și președinta Sandu au discutat de asemenea prioritățile comune în lupta globală cu corupția și sprijinul pentru integrarea europeană de mai departe a Moldovei”, se mai arată în comunicat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
7,18
Câțiva nori
Umiditate:98 %
Vint:1,03 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
18
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău