Lufthansa vrea să ofere mai multe curse aeriene din iunie (Bild)

  • 24 Mai 2020 14:30
Lufthansa vrea să ofere mai multe curse aeriene din iunie (Bild)

Lufthansa vrea să ofere mai multe curse aeriene din iunie, a declarat duminică un purtător de cuvânt al operatorului aerian pentru publicația germană Bild, transmite DPA, preluat de Agerpres.

Aproximativ 20 de destinații sunt programate de la mijlocul lunii viitoare de pe aeroportul din Frankfurt, inclusiv Heraklion pe insula Creta, insula Rodos, Dubrovnik în Croația, Faro în Portugalia, Veneția în Italia, precum și Mallorca, Ibiza și Malaga în Spania, a informat Bild.

Între timp, negocierile cu Guvernul german privind acordarea unui pachet de salvare de nouă miliarde de euro către Lufthansa continuă duminică.

Conform informațiilor preliminare, pachetul de salvare de care va beneficia Lufthansa include un împrumut în valoare de trei miliarde de euro de la banca de stat KfW și o obligațiune convertibilă, care poate fi schimbată pentru un pachet suplimentar de 5% plus o acțiune în cazul unei oferte publice de preluare venită de la o terță parte.

Interzicerea călătoriilor decisă de numeroase țări din întreaga lume a forțat Lufthansa să blocheze la sol 700 din avioanele sale, ceea ce a dus la o scădere de 99% a numărului de pasageri, astfel că întregul grup Lufthansa (care include și companiile Swiss International Air Lines, Brussels Airlines și Austrian Airlines) pierde în fiecare oră un milion de euro din rezervele sale de lichidități.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău