Locuitorii din Bilicenii Vechi au beneficiat de mai multe proiecte susținute de Guvernul SUA

  • 16 Septembrie 2022 12:53
Locuitorii din Bilicenii Vechi au beneficiat de mai multe proiecte susținute de Guvernul SUA

Localitatea Bilicenii Vechi, raionul Sângerei, a fost ieri vizitată de Erin McKee, adjuncta administratoare a Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) pentru Europa și Eurasia, și Scott Hocklander, directorul Misiunii USAID Moldova, transmite MOLDPRES.

Acest sat a beneficiat de asistența USAID prin intermediul programului Comunitatea Mea.

„Am făcut o totalizare a celor realizate și cel mai important este că cetățeanul decide în privința schimbărilor ce au loc în localitate. Împreună ne-am propus să împărtășim experiența la mai mulți colegi și cetățeni din alte localități. Ne-am convins că principiile democrației locale, transparența, implicarea, participarea schimbă localitățile rurale spre bine, lucru care este simțit, văzut de către cetățean”, arată un comunicat USAID.

Erin McKee a sosit la Chișinău pentru a participa la evenimentul dedicat celor 30 de ani de activitate a Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională în țara noastră. În mesajul adresat cu acest prilej, șefa statului Maia Sandu a menționat că, timp de trei decenii, USAID a contribuit la transformarea relațiilor bilaterale dintre Moldova și Statele Unite într-o prietenie puternică.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:56 %
Vint:2,57 m/s
Sat
16
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
10
Arhivă Radio Chișinău