Locuitorii Capitalei ar putea fi deconectați de la agentul termic

  • 20 Martie 2017 10:35
Locuitorii Capitalei ar putea fi deconectați de la agentul termic

Locuitorii Capitalei ar putea fi deconectați de la agentul termic la sfârșitul acestei săptămâni. Anunțul a fost făcut de șeful Direcției generale locativ-comunală și amenajare, Petru Gontea.

Acesta a menționat că pe parcursul săptămânii trecute doar trei persoane s-au adresat cu cereri pentru a fi deconectați de la agentul termic.

„Cei care doresc deconectarea trebuie să o facă prin a informa întreprinderea municipală, apoi noi informăm Termoelectrica”, a mai precizat Petru Gontea.

Totodată, directorul general al S.A. „Termoelectrica”, Veaceslav Eni,  a spus că este necesară deconectarea obiectivă a căldurii și a precizat că fiecare locatar poate să consume atâta căldură cât dorește.

Temperatura aerului exterior este mai mică noaptea și blocurile, fiind de tip panou, temperatura scade și apare un disconfort pentru consumator. Consumatorul nu ar trebui să aibă disconfort de pe urma deconectării. Chiar dacă va exista decizia Primăriei cu privire la deconectare, fiecare gestionar din fondul locativ are dreptul să consume în continuare câtă căldură îi va fi necesară”, a spus directorul general al „Termoelectrica”.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
13,24
Câțiva nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău