Loc de frunte în topul celor 100 cei mai influenți ucraineni pentru Volodimir Zelenski

  • 20 Decembrie 2019 13:57
 Loc de frunte în topul celor 100 cei mai influenți ucraineni pentru Volodimir Zelenski

Revista ucraineană "Focus" l-a desemnat pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, ca fiind cel mai influent ucrainean.

Pe locul doi, în clasament, se afla șeful Biroului liderului ucrainean și purtătorul de cuvânt al președintelui, Andri Bogdan, iar pe a treia poziție - omul de afaceri Rinat Ahmetov.

Potrivit publicației, fruntea clasamentului este ocupată de cei care au participat în cursa prezidențială, înalți funcționari de stat, șefi ai unor partide parlamentare, oameni de afaceri și manageri ai companiilor de stat.

Se mai specifică faptul că 61% dintre persoanele evaluate sunt politicieni. Antreprenorul Igor Kolomoiski s-a situat pe locul 4, primul ministru al Ucrainei, Aleksi Gonciaruk, pe locul 5.

Urmează procurorul general Ruslan Riaboșapka, șeful Serviciului de Securitate, Ivan Bakanov, președintele Radei Supreme, Dmitro Razumkov, ministrul de interne, Arsen Avakov. Fostul președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko, a ocupat locul 18 în clasament. Grupul sociologic Rating a publicat rezultatele unui sondaj care arată că popularitatea lui Zelenski a crescut.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
10,52
Câțiva nori
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău