LIVE | Deputații se întrunesc în ședință plenară

  • 16 Iunie 2022 09:58
LIVE | Deputații se întrunesc în ședință plenară

Deputații se convoacă în ședință plenară. Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe subiecte în lectură finală, printre care ratificarea Acordului de grant cu Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare în cadrul Proiectului „Agricultura Competitivă în Moldova”, a Acordului de finanțare cu Asociația Internațională de Dezvoltare în vederea realizării Proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova” și aprobarea Acordului de grant cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei.

La fel, în lectura a doua va fi examinat proiectul de modificare a legii privind atragerea împrumutului de stat extern din partea FMI, precum și ratificarea Acordului cu UE privind activitățile operative desfășurate de Frontex.

Agenda mai include două inițiative de modificare a Codului penal, și câteva proiecte de modificare a mai multor acte normative.

Tot astăzi deputații urmează să dezbată moțiunea simplă asupra politicilor Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, depusă de deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:66 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău