Trafic suspendat pe strada 31 August, tronsonul cuprins între străzile Pușkin și Bodoni, începând cu 28 noiembrie

  • 26 Noiembrie 2022 11:54
Trafic suspendat pe strada 31 August, tronsonul cuprins între străzile Pușkin și Bodoni, începând cu 28 noiembrie

Traficului rutier pe strada 31 August 1989 din capitală, tronsonul cuprins între străzile Alexandr Pușkin și Bănulescu-Bodoni, va fi suspendat începând cu 28 noiembrie și până pe 11 decembrie. Primăria Chișinău precizează că măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de branșare-racordare a rețelelor de apeduct nou construit, transmite IPN

Circulația transportului public va fi reorganizată. Autobuzele de pe ruta nr. 26 vor circula de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, pe strada Alexandr Pușkin, și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe rutele nr. 7 și nr. 25, vor circula de pe strada Mitropolit G. Bănulescu Bodoni, pe strada Alexei Mateevici, strada Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe rutele nr. 16 și nr. 32 vor circula de pe strada Mitropolit G. Bănulescu Bodoni, pe strada Columna, strada Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe rutele nr. 30 și nr. 31 vor circula de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, pe strada Vasile Alecsandri, strada București, strada Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele de pe ruta nr. 103 – tur, vor circula de pe strada Ion Creangă, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău