Lista demnitarilor ai căror copii învață la liceul „Orizont” (ZDG)

  • 13 Septembrie 2018 10:45
Lista demnitarilor ai căror copii învață la liceul „Orizont” (ZDG)

Deși astăzi politicienii și angajații structurilor de forță acuză instituția de terorism, în ultimii ani, copiii mai multor funcționari și politicieni au absolvit sau încă studiază în această instituție.

Potrivit Ziarului de Gardă, până vara trecută, în acest liceu au învățat copilul președintelui Parlamentului, Andrian Candu, sau copilul șefului adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc. Din motive necunoscute, aceștia și-au luat copiii din cadrul acestei instituții chiar înainte de izbucnirea problemelor penale.

Tot în cadrul rețelei de licee „Orizont” învață sau au învățat copiii sau nepoții deputaților Vladimir Țurcan (PSRM), Oleg Sârbu (PDM), Eugen Carpov (deputat neafiliat), Iurie Leancă (prim-vicepremier), a premierului Pavel Filip sau chiar a ministrului de Interne, Alexandru Jizdan sau a șefului Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pânzari. Conform surselor ZdG, în cadrul liceului învață sau deja au absolvit inclusiv copii din cadrul Serviciului de Informații și Securitate, instituție care a inițiat procedura prin care mai mulți angajați ai acestei instituții au fost declarați indezirabili. 

Sursa: zgd.md

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău