Lilian Chișca este noul președinte al Autorității Naționale de Integritate

  • 24 Mai 10:30
Lilian Chișca este noul președinte al Autorității Naționale de Integritate

Decretul privind numirea lui Lilian Chișca în funcția de președinte al Autorității Naționale de Integritate a fost semnat de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și a fost publicat în numărul de astăzi al Monitorului Oficial, comunică MOLDPRES.

Potrivit documentului, în temeiul art. 88 lit. j) din Constituția Republicii Moldova și al art. 13 alin. (1) din Legea cu privire la Autoritatea Națională de Integritate, Președintele Republicii Moldova decretează: Lilian Chișca se numește în funcția de președinte al Autorității Naționale de Integritate, pe un termen de cinci ani, scrie sursa citată.

Prezentul decret poate fi contestat la Judecătoria Chișinău în termen de 30 de zile de la data comunicării, potrivit prevederilor Codului administrativ al Republicii Moldova.

Lilian Chișca este licențiat în economie și drept și din 2003 până în 2006 a muncit la Camera de Licențiere a Republicii Moldova, din 2006 la Centrul Național Anticorupție, iar din 2012 și până în prezent a deținut mai multe funcții la ANI.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,03 m/s
Mon
17
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău