Lilian Carp: Ridicarea sechestrului asupra unor bunuri și mijloace financiare lui Vlad Plahotniuc nu e întâmplătoare

  • 23 Aprilie 2020 10:28
Lilian Carp: Ridicarea sechestrului asupra unor bunuri și mijloace financiare lui Vlad Plahotniuc nu e întâmplătoare

Ridicarea sechestrului asupra unor bunuri și mijloace financiare lui Vlad Plahotniuc nu e întâmplătoare și are loc într-un context politic foarte interesant, atenționează deputatul Lilian Carp. El a remarcat într-un briefing că unele persoane din anturajul vechii guvernării se întorc în Rep. Moldova.

După ce Dodon și-a instaurat propriul procuror, unele persoane din anturajul vechii puteri se întorc acasă, iată exemplul lui Constantin Țuțu, iar unii dintre ei neformal sunt și în anumite funcții, cum ar fi fostul șef de la SIS”, a declarat deputatul Lilian Carp într-o conferință de presă la Parlament.

În aceeași conferință, deputatul Iurie Reniță a amintit despre alte cazuri de rezonanță din R. Moldova, care rămân în umbră. Deputatul l-a chemat în Parlament pe procurorul general pentru a oferi explicații în dosarul Bahamas, dar și pentru a spune de ce actualul președinte Igor Dodon nu a specificat în declarația de avere că soția sa este membru al consiliului de administrație la SRL „Exclusiv MEDIA”, întrucât acest lucru reprezintă un conflict de interese.

Deputații Iurie Reniță și Lilian Carp îi cer procurorului general să reacționeze la aceste dosare și cazuri de rezonanță.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău