Liga Campionilor: Mourinho revine la Porto ca adversar

  • 29 Septembrie 2015 17:59
Liga Campionilor: Mourinho revine la Porto ca adversar

Etapa a 2-a din Liga Campionilor propune opt partide, marți seara de la ora 21:45.

In Grupa G, liderul Chelsea va întâlni pe FC Porto în fieful lusitanilor de pe Dragao, un meci cu totul special pentru Jose Mourinho. Actualul manager al campioanei Angliei a cunoscut gloria europeană cu FC Porto, echipă pe care a condus-o spre trofeul UEFA Champions League în 2004.

Este pentru prima dată când Mourinho va fi adversar pentru Porto, de la succesul din urmă cu 11 ani tehnicianul portughez trecând pe la Chelsea, Inter Milano și Real Madrid. Daca Chelsea n-a avut nicio problemă în a trece de Maccabi Tel-Aviv, cu 4-0, în prima etapă, cei de la Porto au scăpat printre degete victoria în deplasare cu Dinamo Kiev (2-2). Și pentru Radamel Falcao, atacantul lui Chelsea, va fi un meci special pe Dragao, acesta marcând 41 de goluri in 51 de meciuri pentru Porto înaintea transferului la Atletico Madrid în 2011.

***

Accidentat la meciul de campionat cu Las Palmas, Lionel Messi va absenta de pe teren în următoarele aproximativ opt săptămâni, iar FC Barcelona trebuie să găsească varianta înlocuitoare pentru a nu afecta mersul echipei.

Nemții de la Bayer Leverkusen, adversarii catalanilor pe Nou Camp, nu au amintiri prea plăcute de la ultima vizita pe terenului Barcelonei. În sezonul 2012-2013 au fost spulberați cu 7-1, cinci dintre golurile de atunci fiind marcate de Messi.

Leverkusen a învins în campionat pe Werder Bremen, în deplasare, cu 3-0, însă pe Nou Camp antrenorul Roger Schmidt nu va putea conta pe Tin Jedvaj și Omer Toprak. La Barcelona ar putea reveni portarul chilian Claudio Bravo, în timp ce Jordi Alba si Thomas Vermaelen sunt incerți.

***

Programul complet al meciurilor de marți seara:

Bayern Munchen - Dinamo Zagreb

Arsenal - Olympiakos Pireu

Barcelona - Leverkusen

BATE Borisov - AS Roma

Porto - Chelsea

Maccabi Tel Aviv - Dinamo Kiev

Olympique Lyon - Valencia

Zenit - Gent

Sursa: Onlinesport.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora exactă * Știri
Meteo Chișinău
9,4
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău