Liderul PSRM, Igor Dodon, critică determinarea Maiei Sandu de a se îndrepta spre alegeri parlamentare anticipate

  • 29 Martie 2021 17:50
Liderul PSRM, Igor Dodon, critică determinarea Maiei Sandu de a se îndrepta spre alegeri parlamentare anticipate

Liderul PSRM, Igor Dodon, critică determinarea Maiei Sandu de a se îndrepta spre alegeri parlamentare anticipate, după anunțul acesteia privind sesizarea la Curtea Constituțională.

 El a anunțat că socialiștii vor face uz de toate căile constituționale, legale și politice pentru a nu admite alegeri anticipate parlamentare în plină pandemie. Înaintea acestui exercițiu electoral, PSRM pledează pentru vaccinare masivă a populației, inclusiv pentru achiziționarea a cel puțin 1 milion de vaccinuri, a scris Igor Dodon într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

 „Considerăm că alegerile anticipate sunt extrem de periculoase dacă nu vom avea vaccinați cel puțin 300-400 de mii de oameni, în special din categoriile de risc și vulnerabile. Dacă Maia Sandu e gata să provoace prin anticipate o catastrofă morală și umanitară și să tripleze numărul de oameni care vor muri zilnic în plină campanie electorală, noi nu suntem de acord cu astfel de acțiuni cinice din partea Președintelui”, se arată în mesajul lui Igor Dodon.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
9,96
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:3,6 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
9
Mon
8
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău