Liderii din Donețk și Luhansk, dispuși să poarte negocieri cu Nadia Savcenko

  • 27 Iulie 2016 17:25
Liderii din Donețk și Luhansk, dispuși să poarte negocieri cu Nadia Savcenko

Președintele autoproclamatei republici populare Luhansk, Igor Plotnițki, a dispus ca, în următoarele două zile, să fie creat un grup de lucru format din deputați din regiune pentru a purta negocieri cu femeia-pilot ucraineană și deputata poporului din Ucraina, Nadia Savcenko. Să fie creat un grup de lucru, din care să facă parte în jur de trei persoane, putem să discutăm ca…

Președintele autoproclamatei republici populare Luhansk, Igor Plotnițki, a dispus ca, în următoarele două zile, să fie creat un grup de lucru format din deputați din regiune pentru a purta negocieri cu femeia-pilot ucraineană și deputata poporului din Ucraina, Nadia Savcenko. Să fie creat un grup de lucru, din care să facă parte în jur de trei persoane, putem să discutăm ca de la deputat la deputat, dacă persoana respectivă intenționează să găsească un  compromis pentru o soluționare pașnică.

Deocadată, să fie ceva la nivel de deputați, iar”, în continuare, dacă va avea statut oficial de a negocia din partea statului ucrainean, atunci vom fi dispuși să discutăm și la nivel de stat”- a declarat președintele autoproclamatei republici populare Luhansk, Igor Plotnițki, citat de Agenția de presă RIA NOVOSTI. Un alt lider din sud-estul Ucrainei, președintele autoproclamatei republici populare Donețk, Aleksandr Zaharcenko,  declara anterior că este dispus și nu exclude posibilitatea de a purta negocieri cu deputata poporului din Ucraina, Nadia Savcenko.

Nadia Savcenko a precizat, la rândul ei, că este dispusă să poarte negocieri personal cu cei doi lideri ai autoproclamatei republici populare Luhansk, Igor Plotnițki, și autoproclamatei republici populare Donețk, Aleksandr Zaharcenko.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău