Liderii AIE3 se întâlnesc. Ce vor discuta

  • 29 Iulie 2015 10:17
Liderii AIE3 se întâlnesc. Ce vor discuta

Cei trei lideri ai Alianței pentru Integrare Europeană urmează să se întrunească astăzi pentru a definitiva componența noului cabinet de miniștri și programul de guvernare, a anunțat aseară liderul PL Mihai Ghimpu, după întrevederea pe care a avut-o cu candidatul la funcția de premier Valeriu  Streleț.Acesta a precizat că urmează a fi identificate candidaturile pentru…

Cei trei lideri ai Alianței pentru Integrare Europeană urmează să se întrunească astăzi pentru a definitiva componența noului cabinet de miniștri și programul de guvernare, a anunțat aseară liderul PL Mihai Ghimpu, după întrevederea pe care a avut-o cu candidatul la funcția de premier Valeriu  Streleț.

Acesta a precizat că urmează a fi identificate candidaturile pentru trei ministere, inclusiv pentru funcția de ministru al Justiție.

Parlamentul urmează să se întrunească în ședință joi la ora 14.00 pentru învestirea noului guvern în frunte cu Valeriu Streleț.

Candidatul la funcția de prim-ministru, Valeriu Streleț, a demarat discuțiile cu fracțiunile parlamentare și partenerii sociali.  El a avut deja întrevederi cu mediul academic,  cu reprezentanții patronatelor și cei ai sindicatelor

Tot ieri, premierul desemnat a avut întrevederi cu reprezentanții Partidului Democrat și ai Partidului Liberal.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Jurnal militar
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:6,69 m/s
Sun
12
Mon
13
Tue
12
Wed
10
Thu
7
Arhivă Radio Chișinău