Libertatea presei, discutată la APCE

  • 21 Ianuarie 2013 09:18
Libertatea presei, discutată la APCE

Comisarul European pentru Extindere și Politica Europeană de Vecinătate Štefan Füle și Președintele Georgiei, Mihail Saakașvili, vor susține discursuri în cadrul acestei sesiuni.

Delegația Parlamentului Republicii Moldova condusă de vicepreședintele Legislativului, Liliana Palihovici, va participa la sesiunea de iarnă a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), care își va desfășura lucrările la Strasbourg, în perioada 21-25 ianuarie. Din componența delegației fac parte deputații Valeriu Ghilețchi, Corina Fusu, Igor Corman și Grigore Petrenco.

Comisarul European pentru Extindere și Politica Europeană de Vecinătate Štefan Füle și Președintele Georgiei, Mihail Saakașvili, vor susține discursuri în cadrul acestei sesiuni. Printre chestiunile cele mai importante sunt cele cu privire la onorarea obligațiilor și angajamentelor de către Azerbaidjan, situația din Kosovo, situația umanitară în regiunile din Georgia și Rusia, afectate de război și conflict, starea libertății presei în Europa și altele.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
15,24
Nori împrăștiați
Umiditate:77 %
Vint:4,63 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău