Liberalii nu vor susține moțiunea de cenzură a socialiștilor împotriva Guvernului Filip

  • 15 Iunie 2017 16:42
Liberalii nu vor susține moțiunea de cenzură a socialiștilor împotriva Guvernului Filip

Grupul parlamentar al Partidului Liberal nu va susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Filip, semnată de deputații Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

Declarații în acest sens a făcut Liderul PL, Mihai Ghimpu, care consideră că actualul guvern a înregistrat succese incontestabile, transmite INFOTAG.

„Chiar dacă noi am trecut în opoziție, cu acest Guvern împreună am făcut multe reforme, am continuat cursul european, așa că noi nu avem motive pentru a face jocul cuiva. Pe noi ne interesează ceea ce face Guvernul. Guvernul a făcut multe în perioada de când a fost instalat în funcție. Așa că noi nu ne jucăm de-a politica. Pe noi ne interesează prezentul și viitorul cetățenilor și, cel mai important, cursul european. Fiecare vrea să muște ca să mănânce el. Noi vrem să mănânce și să trăiască bine cetățenii”, a declarat Mihai Ghimpu.

În același timp, el a anunțat că PL va sprijini inițiativa privind interzicerea propagandei ruse.

„Inițial, aceasta era inițiativa noastră și noi o susținem, ca să scăpăm de propaganda rusă. Avem un exemplu - Ucraina. Frații noștri de sânge au înțeles că cu rușii nu trebuie să te joci. Dar noi nu suntem împotriva Rusiei, ci împotriva propagandei", a subliniat liderul PL.

Amintim că PSRM a anunțat ieri că a inițiat o moțiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Pavel Filip, chemându-i pe toți deputații din opoziție să semneze acest proiect.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău