Legendara formație suedeză ABBA revine cu muzică nouă, după patru decenii

  • 03 Septembrie 2021 13:39
Legendara formație suedeză ABBA revine cu muzică nouă, după patru decenii

Legendara formație suedeză ABBA revine cu muzică nouă după patru decenii de la destrămarea grupului. Primele două melodii lansate ieri de la Londra i-au încântat pe admiratori și pe comentatori deopotrivă.

Ce mai pot crea patru septuagenari care au format cândva unul din cele mai de succes grupuri de muzică pop, cu peste 375 de milioane de discuri vândute în întreaga lume? Admiratorii au descoperit ieri la prezentarea celor două cântece din prefața noului album Abba Voyage, care va fi lansat în noiembrie.

"I Still Have Faith In You" este o odă a prieteniei care-i leagă pe cei patru, a legăturilor care s-au maturizat și au supraviețuit divorțurilor și dezamăgirilor, după cum comentează BBC. Separați ca formație din 1982 și apoi ca familii, Björn și Agnetha, Benny și Frida spun că au redescoperit bucuria de înregistra împreună.
"A fost nemaipomenit - spune Björn Ulvaeăs - totul a redevenit ca înainte în câteva secunde".
Ambele soliste au lipsit însă de la conferința de presă, dar au urmărit pe internet. Lansarea discului va fi urmată, în mai, anul viitor, de spectacole virtuale prezentate dintr-o sală special construită la Londra. Cei patru reprezentați de holograme vor păstra imaginile lor din tinerețe. Pare să-i ajute și cea de-a doua melodie dezvăluită ieri, "Don't Shut Me Down", în stilul clasic ABBA de la sfârșitul anilor '70.

Sursa: RRA

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
9,4
Cer fragmentat
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Wed
5
Thu
4
Fri
5
Sat
8
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău