Lăutarii și Alex Calancea Band vor deschide Târgul de Crăciun

  • 18 Decembrie 2019 18:43
Lăutarii și Alex Calancea Band vor deschide Târgul de Crăciun

Târgul de Crăciun, amenajat în acest an în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, va fi inaugurat sâmbătă, 21 decembrie, cu un concert susținut, începând cu ora 18.00, de Orchestra „Lăutarii” și Alex Calancea Band, transmite IPN.

Pe parcursul celor trei săptămâni, concerte vor fi susținute în toate zilele de weekend, dar și de Crăciun și de Revelion. Vor evolua Valy Boghean, SunStroke Project, Nelly Ciobanu, Katharsis, Anișoara Puică. Târgul se va încheia în data de 10 ianuarie cu o Tombolă de Sărbători.

Spațiul de lângă Piața Marii Adunări Naționale va întâmpina oaspeții cu o atmosferă creată de mii de luminițe și ghirlande. Pentru vizitatori vor fi amenajate mai multe zone de agrement. Ei vor putea intra în căsuța lui Moș Crăciun, se vor distra la carusele, vor savura din deliciile culinare de iarnă și vor putea cumpăra cadouri pentru cei dragi.

Târgul va fi deschis zilnic, de la ora 12.00 până la ora 22.00, în zilele de odihnă – între 10.00 și 22.00, iar în noaptea dintre ani programul va fi prelungit până la ora 02.00, după miezul nopții.

Evenimentul este la a treia ediție, fiind organizat de Guvernul Republicii Moldova și Primăria municipiului Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
8,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
8
Mon
7
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău