Lady Gaga oferă o recompensă de 500.000 de dolari pentru doi câini furați în Los Angeles

  • 26 Februarie 2021 11:45
Lady Gaga oferă o recompensă de 500.000 de dolari pentru doi câini furați în Los Angeles

Vedeta pop Lady Gaga oferă o recompensă de 500.000 de dolari pentru înapoierea celor doi câini ai săi din rasa Bulldog Francez, Koji și Gustav, furați în timpul unei altercații violente în Los Angeles soldate cu rănirea gravă a unui bărbat, au precizat joi forțele de ordine și o sursă apropiată cântăreței, potrivit Reuters.

Lady Gaga, care se afla în Roma unde lua parte la turnarea unei pelicule în momentul furtului, nu a comentat personal pe marginea acestui subiect. Cu toate acestea, Departamentul de Poliție din Los Angeles (LAPD) a confirmat că doi câini din rasa Bulldog Francez au fost furați sub amenințarea armei de la un bărbat de 30 de ani, pe Sierra Bonita Avenue din Hollywood, miercuri seară.

Bărbatul, identificat în mai multe relatări mass-media ca fiind persoana angajată să plimbe câinii vedetei, a fost împușcat cu un pistol semi-automat și se află în stare critică, a mai precizat LAPD.

Un al treilea câine, Miss Asia, a fugit și a fost recuperat ulterior.

Incidentul este cel mai recent dintr-o serie de furturi ale unor câini din rasa Bulldog Francez săvârșite prin folosirea violenței în Statele Unite în ultimele luni.

În ianuarie, o femeie din San Francisco a fost atacată sub amenințarea armei de mai multe persoane care au furat un pui de Bulldog Francez. În octombrie, cinci pui au fost furați sub amenințarea armei de la un crescător din Carolina de Nord.

Câinii din rasa Bulldog Francez, cunoscuți pentru aspectul aplatizat al botului, pot fi vânduți deseori contra unor sume de mii de dolari pentru un exemplar și au fost de multă vreme ținta hoților întrucât sunt valoroși și dificil de crescut, a spus Brandi Hunter, o purtătoare de cuvânt a Asociației Chinologice Americane. Asociația le recomandă posesorilor să evite publicarea de fotografii cu acești câini pe rețelele de socializare, în special dacă imaginile sunt însoțite de informații referitoare la domiciliul stăpânilor.

Un element de noutate referitor la furturile recente este nivelul de violență folosit în timpul atacurilor, a spus Andy Lopez, vicepreședinte al Bulldog Rescue Network, o asociație națională cu sediul în Connecticut.

Lopez a mai spus că a instalat camere de supraveghere pe proprietate pentru a-și proteja câinii împotriva hoților și animalelor de pradă.

O sursă apropiată cântăreței a spus că Lady Gaga încurajează persoana care se află în posesia câinilor să contacteze adresa de e-mail [email protected] pentru a-i înapoia animalele și a revendica recompensa, fără a fi nevoită să ofere vreo justificare, a mai precizat Reuters.

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău