La Skopje a avut loc reuniunea întâlnirea reprezentantului SUA pentru Balcanii de Vest cu ambasadorii americani din regiune

  • 31 Octombrie 2019 12:14
La Skopje a avut loc reuniunea întâlnirea reprezentantului SUA pentru Balcanii de Vest cu ambasadorii americani din regiune

Șeful diplomației Macedoniei de Nord, Nikola Dimitrov, a organizat la Skopje o reuniune a ambasadorilor SUA din statele Europei de Sud-Est, la care a participat și reprezentantul special al SUA pentru Balcanii de Vest, Matthew Palmer. Potrivit Ministerului macedonean de Externe, Dimitrov și-a exprimat mulțumirea că Skopje a fost ales ca loc de întâlnire al ambasadorilor SUA din Macedonia de Nord, Serbia, Kosovo, Muntenegru, scrie RADOR.

Bosnia și Herțegovina, Slovenia, Croația, Bulgaria, Grecia și Albania. "Întâlnirea are loc într-un moment interesant. Suntem mulțumiți că împărtășim aceeași viziune pentru regiune. Am finalizat un acord important, am realizat lucruri care nu se întâmplă des în regiune, mă refer la compromisuri.

Lucrăm pentru viitorul țării noastre, dar și al regiunii" - a declarat Dimitrov, la reuniunea la care au participat și înalți reprezentanți ai Departamentului de Stat al SUA.

Potrivit lui Dimitrov, organizarea acestei reuniuni la Skopje reprezintă o confirmare în plus a "parteneriatului profund și ferm" dintre Macedonia de Nord și SUA.

Sursa:Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău