La sfârșit de an încă o trecere pietonală subterană a fost reparată

  • 31 Decembrie 2020 10:59
La sfârșit de an încă o trecere pietonală subterană a fost reparată

Administrația municipiului Chișinău a anunțat că a finalizat reparația trecerii pietonale subterane din blvd.Dacia intersecție cu str.Teilor din sectorul Botanica, transmite Moldpres.

Potrivit informației prezentate, la trecerea pietonală subterană au fost reparați pereții și tavanul, au fost instalate imaginii securizate cu sticlă rezistentă, a fost modernizat sistemul de iluminat și instalate camere de supraveghere video, a fost reparată canalizarea pluvială, instalate copertine și s-au reparat scările. Noua trecere pietonală subterană poartă numele capitalei ungare – Budapesta, notează sursa citată.

În același timp municipalitatea a informat că lucrările de reparație la alte cinci treceri pietonale subterane se află pe ultima sută de metri. Este vorba de  subteranele din str. Calea Ieşilor; din preajma fostului Cinematograf ,,Flacăra”; din str. Alecu Russo 59/4 Ciocana; şos. Hînceşti, în preajma Gării Auto de Sud, bd. Decebal intersecţie cu str. N. Titulescu.

În anul 2020 administrația municipiului Chișinău a reparat integral, cu ajutorul agenților economici, trecerea pietonală din apropierea centrului comercial Shopping MallDova şi din preajma Circului. În municipiul Chișinău există 20 de pasaje subterane.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău