La Piatra Neamț începe festivalul „Neamț Art Festival” și Zilele Chișinăului

  • 02 Septembrie 2022 14:49
La Piatra Neamț începe festivalul „Neamț Art Festival” și Zilele Chișinăului

Festivalul „Neamț Art Festival” și Zilele Chișinăului se vor desfășura, în perioada 2-4 septembrie 2022, la Piatra Neamț, scrie Infoprut.ro.

Astfel, timp de trei zile, locuitorii din Piatra Neamț vor avea parte de mai multe spectacole muzicale prezentate de artiști din municipiul Chișinău.

Conform programului, în prima zi de festival, la Muzeul județean din Piatra Neamț, va avea loc vernisarea expoziției de pictură a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din Republica Moldova. Seara, în Piața Libertății, formația „Vali Boghian Band” va prezenta un program de muzică Jazz Fusion.

În cea de-a doua zi a festivalului, în Piața Libertății din Piatra Neamț, Orchestra „Camerata Chișinău”, în frunte cu maestrul Mihai Amihalachioaie, va prezenta un concert de muzică academică pop-rock. În recital: trupa „Brio Sonores”, Mariana Bulicanu și Aliona Triboi.

Ultima zi de festival va încununa cu un concert de muzică academică din creația Maestrului Eugen Doga, prezentat de Orchestra municipală de cameră „Camerata Chișinău” și soliștii: trupa „Brio Sonores”, Mariana Bulicanu și Aliona Triboi.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău